De psychofoon | Opname-apparatuur | Bouwschema psychofoon | Home

Opname-apparatuur

Voor buitenopnamen gebruik ik cassette-recorder BASF type 9210 automatic. Ik heb daar een 100 kOhm potentiometer ingebouwd om de motorsnelheid te kunnen regelen.

Thuis neem ik altijd rechtstreeks op via de computer. Wat betreft het bewerken van de opgenomen sampels kan ik u aanraden om hiervoor het programma COOL EDIT te gebruiken, want dit programma kan de meest moeilijke situaties aan die er zich kunnen voordoen bij het filteren en bewerken van een opname.
Wenst u hierover meer te weten over het opnemen en het werken met de psychophoon kun je mij altijd E-mailen..


Wanneer je de psychophoon gebruikt is het raadzaam dit te doen wanneer je innerlijk rustig bent want dit bevordert enkel en alléén maar de kans op goede contacten met generzijde.
Het is uiteraard niet nodig om hier zeer mysterieus rond te doen en daar bedoel ik mee; het is zeker niet nodig om in een verduisterde plaats met wat bijhorende wierrook midden in de nacht een opnamesessie te doen maar gewoon door de dag op gelijk welk uur dit te doen. Tracht wel om zoveel mogelijk op hetzelfde uur een opnamesessie te maken zo weten de enditeiten of overledenen dat er op een bepaald uur de mogelijkheid bestaat om contacten te leggen met de levende.

Wanneer er contacten tot stand worden gebracht gebeurd dit niet enkel en alléén door het gebruikte apparatuur maar ook U neemt hier intens deel aan want u bent op die moment ook hun conductor, daar bedoel ik mee dat zij voor een deel jou energie gebruiken om te kunnen communiceren. ( aura of jou magnetische uitstraling ) daarom gebeurd het ook vaak wanneer je enkele opnamesessies na elkaar hebt gemaakt je een vermoeid gevoel hebt.


     Jean de Meulder

                                                    

          pagina 1 2 3